Næstmark

Næstmark er et STU og VSU tilbud, til unge der har brug for et anderledes uddannelsesforløb, med fokus på ADL træning, praktik forløb og mestring af egne kompetencer.

På Næstmark tilbyder vi STU forløb samt en individuel helhedsorienteret indsats, som skal gøre borgeren klar til livet på arbejdsmarkedet eller i gang med en uddannelse.

i STU arbejdes hver uge med temaer, der understøtter KRAMS. Temaer er følgende: Fællesskab, Sociale kompetencer, Samarbejde, Medborgerskab, Krop og psyke, Inklusion i nærmiljøet, Arbejdsliv, Seksualitet, Identitet -Selvforståelse og selvværd og selvtillid.

Sammen med den enkelte elev sættes der personlige-, social-, faglige- samt praktikmål, som er afgørende for den enkeltes indhold i undervisningen.

STU tilbuddet tilbyder praktikker i CJU’s værksteder såsom træværksted, pakkeri og montage. Desuden er der mulighed for eksterne praktikker i fx kantiner, supermarked og pedeljobs. Vi har tilknyttet en jobkonsulent, som er behjælpelig med at finde praktik plads ud fra den unges behov.

IT-tilbud:

IT er blevet en helt naturlig del af vores hverdag, det gælder også borgere i CJU, derfor gør vi alt hvad vi kan for at være med helt forrest, når det kommer til IT.
Vi tilbyder forløb for både den erfarende bruger, samt nybegynderen. 
Næstmark huser også CJU's IT, her håndteres IT-skrot, bygges og sælges brugte computere, arbejdes med software og programmer til installation og der er bygget et virtual reality rum til brug for hele CJU.

 

Kontaktoplysninger til Næstmark

STU og VSU
Næstmark 17
6200 Aabenraa

STU: 23 63 78 92

VSU: 30 69 84 60

 

 

Næstmarks åbningstider

Man-, ons- og torsdag kl. 7.30-15.10

Tirsdag kl. 7.30-14.00

Fredag kl. 7.30-13.00